150g teljes kiőrlésű keksz (vagy bármilyen más)
75g vaj
750g túró
400g tejszín
ananász
A kekszet szétmorzsoljuk és összekeverjük a felolvasztott vajjal. Beletesszük a tortaformába és betesszük a hűtőbe. A tejszínt felverjük kemény habra és óvatosan összekeverjük a túróval (aki szereti mazsolát is tehet bele, én kevés vaníliát tettem hozza) és beleöntsük a tortaformába és supsz a hűtőbe. Ha megkeményedett mehet rá a gyümölcs.
Először készítsd el a piskótát: válaszd szét a tojások sárgáját és fehérjét, előbbibe öntsd a cukrot. Egy habverő vagy konyhai robotgép segítségével habosítsd addig a tojások sárgá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A sárgákat a cukorral habosra keverjük, majd a vízzel és a szódabikarbónával együtt még egy jó ideig keverjük (a régi szakácskönyvek 10 percet javasolnak). 2. Ezután tesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNew Yorki sajttorta eperrel Bonnie2014. May. 04.Hozzászólások (0)Nyomtatás242 new yorki sajttorta Az idei anyák napjára készült a torta. Nagy kedvenc, bármikor képes vagyok meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesHabosra kikeverjük a cukrot az egész tojásokkal, és a sütőporral, majd tovább keverjük a tejfellel. Beleadjuk az olvasztott margarint, a lisztet, a darált mákot, a reszelt citromh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű