125 ml erős fekete
6 tojássárga
150 g cukor
10 g keményítő
200 g vaj
125 ml erős feketekávét habüstben gőz fölött sűrűre keverünk 6 tojássárgájával, 150 g cukorral és 10 g keményítőliszttel. Ha kihűlt, apránként belekeverünk 200 g habosra kikavart vajat.
A répát lereszeljük.. -a cukrot +tojások sárgáját kikeverjük -belekeverjük az olajat -a lisztet elkeverjük a sütőporral ...majd a kettőt összekeverjük -hozzáadjuk a vaníliát...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KözepesA joghurtot összekeverjük 6 kanál porcukorral, 2 kanál zselatinnal és felmelegítjük (de nem forraljuk). Ha kihűlt, hozzáeverjük a tejszínt --> ráöntjük a piskótára (a kapcsos form...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet daráld le, vagy törd meg jól, és keverd hozzá az olvasztott vajat. Ha nem túl édes, kevés cukrot is szórhatsz hozzá. Alaposan dolgozd össze, majd nyomkodd egy sütőpapírra...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűTészta készítése: 1. A lisztet átszitáljuk, és elkeverjük a sütőporral. A tojásokat szétválasztjuk. 2. A fehérjéket keményre verjük, majd hozzáadjuk a cukrot, és addig verjük, mí...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: Könnyű