Hozzávalók
8 tojás
16 dkg cukor
16 dkg liszt
2 tk sütőpor
csipet só
A sütőt előmelegítjük, a tortaformát kikenjük.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét a cukorral
és a sóval a robotgép legmagasabb fokozatán
kemény habbá verjük.
A tojások sárgáját kézi habverővel fehéredésig
keverjük.
Krémkenő lapát segítségével óvatosan elkeverjük
a kettőt.
Beleszitáljuk a liszttel elkevert sütőport, és
óvatosan összeforgatjuk.
Zsiradékkal kikent, kapcsos tortaformába
öntjük.
Előmelegített sütőben, 180°C-on, 35 percig
sütjük. Sütéspróbát végzünk.
A sütőt előmelegítem 180 °C-ra. A puha vajat a cukrokkal és egy pici sóval kihabosítom, majd beleütöm a tojásokat is és együtt tovább keverem. Hozzáadom még a joghurtot és a tej fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá vertem,majd hozzá kevertem a sütőporral, dióval elkevert lisztet.180°C -ra melegített sütőben 25 perc alatt, 24×39 cm-es szilikonos sütőpa...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KönnyűTojásfehérjét felverni Tojás sárgája + cukor helyettesítő+kakaópor Össze keverjük Közepes tepsibe sütőpapiron 200 fokon 10 percig sütjük Melegen feltekerjük Tölteléket összeke...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA lisztet a cukorral, a tejföllel, a Ramával, és a tojássárgával, valamint a sütőporral összegyúrjuk, majd 3 részre osztjuk. 2. A tésztát egyenként kisodorjuk, majd a diós habbal...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű