125 g natúr 100%- os Maroni gesztenye massza (Sparba kapható)
3.5 dl. langyos víz
200 g Szafi Fitt gluténmentes süteményliszt (süteményliszt ITT!)
15 g Szafi Fitt holland kakaópor (ezt használtam!)
ízlés szerint bármilyen gyümölcs
A gesztenyét a langyos vízzel turmixoljuk össze.
A süteménylisztet a kakaóporral keverjük össze.
A kakaóporos süteményliszthez öntsük hozzá a gesztenyés vizet, majd kézi habverővel gyors mozdulatokkal keverjük el jó alaposan.
Ezután egy kisméretű tepsit béleljünk ki szilikonos zsírpapírral és öntsük bele a masszát. (vagy használhatunk szilikonos tepsit is - pl. EZT!)
Jelen esetben meggyet szórtam a tetejére. :) Nagyon passzol hozzá. :)
Előmelegített forró sütőben 200 fokon 35-40 percig süssük.
A tepsi méretétől függően 12-16 kocka sütemény jön ki belőle.
Én kisméretű tepsit használtam, így 12 kocka lett belőle.
1. A rámát a cukorral, utána a tojással összekeverjük. 2. Külön tálban a lisztet a sütőporral összekeverjük. 3. A végén a kettőt összekeverni. 4. Beleönteni a tepsibe, é...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézÖsszekeverni fele a kuglóf formába a másik feléhez 2 ek kakaó ez a tetejére.220 fokos sütőben 20 pec majd vissza 180 fokra és még 25-30 perc (tűpróba) bármi mehet bele mazsola asza...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit 1 dl körüli tejjel összegyúrjuk. 4 cipóra osztjuk. 24×39 cm-es tepsi hátoldalát margarinnal lekenjük. Tepsi nagyságúra nyújtjuk és 180 fokra melegített süt...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KözepesKét piskótát sütünk, én általában 2 × 7 tojásból szoktam. Az egyik piskótát megkenem lekvárral, a másikat feldarabolom. Megszórom 15 dkg darált dióval, 2 csomag vaníliás cukorral,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű