5 dkg puha Update1 Vilmarin (vaj, kókuszzsír, stb.)
2 dkg Update1 Zero Calories édesítő
2 csipet vanília őrlemény
1 kezeletlen citrom reszelt héja
8 dkg Update1 Paleo mandula őrlemény 1,4
2 dkg Update1 Paleo mandulaliszt 1,2
2 dkg Update1 Paleo tápióka keményítő 27,4
1 tojás fehérje
A hozzávalókat alaposan összegyúrjuk és legalább fél órára hűtőbe tesszük.
A masszából 8 grammos darabkákat tépkedünk, golyókat formázunk, majd kilapítjuk.
Egy sütőpapírral kibélelt lapos tepsire tesszük és 170 fokra előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük. Akkor jó, amikor a széle már aranysárga színt kap. Kihűtjük, és teához, kávéhoz tálaljuk.
A tejszínt a porcukorral kemény habbá verjük. A csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk. Egy őzgerincformát kibélelünk folpackkal, majd egy vékony réteg csokit csurgatunk bele. E...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szilvát megmossuk, kimagozzuk, félbevágjuk, megforgatjuk a fahéjas cukorban. A tojássárgákat habosra keverjük a 12 dkg porcukorral és a puha vajjal. Hozzáadjuk a sütőporral, cs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Béleljük ki a tepsit sütőpapírral. 2. Verjük fel a tojásokat a cukorral világossárgára és nagyon sűrűre. 3. Keverjük össze a száraz hozzávalókat, és forgassuk a tojásos...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A lisztet összekeverem a porcukorral, hozzáreszeltem nagy lyukú sajtreszelőn a hideg vajat, ezt az ujjaink között morzsaszerű keverékké alakítjuk, majd hozzáadjuk a tojássárgájá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű