Családireceptkönyv.hu

Tangó szelet


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


Tészta: 30 dkg, liszt, 15 dkg margarin, 8 dkg cukor, 1 tojás, 1 ek. kakaó, 1 sütőpor és annyi tej, hogy könnyen gyúrható legyen. Kettő lapot sütünk nagy tepsiben.
Krém: 1 l tejet 3 cs. vaníliás pudingot felfőzünk. 20 dkg cukrot 20 dkg margarint, 1 cs. vaníliás cukrot habosra keverünk.

Elkészítés:


A kihűlt pudingos krémhez keverjük. (gépi habverővel)
A krémet kétfelé vesszük. Megtöltjük a lapokat és a tetejére piskótatallért rakunk. Tetejét olvasztott csokoládéval díszítjük. 1 napot állni hagyjuk, utána szeleteljük.

Tangó szelet

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Pasticiotti (olasz citromos)
Pasticiotti (olasz citromos)

Tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk és becsomagolva hűtőbe tesszük. Krémhez a tejet, benne a citrom héjával felforraljuk és a lángot elzárva lefedve pár percig pihentetjü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Sacko
Aranygaluska vaníliasodóval
Aranygaluska vaníliasodóval

A langyos, cukrozott tejben futtassuk fel előre az élesztőt. A tojásokat vegyük ki a hűtőszekrényből, hogy felhasználásra szobahőmérsékletű legyen. Aranygaluska A lisztet átsz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bory mama
A tökéletes vaníliás gofri
A tökéletes vaníliás gofri

A tojásokat habosra verjük, hozzáadjuk a cukrokat és jól összedolgozzuk. A tejet és az olajat beleöntjük, beleszórjuk a sót, majd hozzáadjuk a lisztet és a sütőport. A tésztát simá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ruman Imre
Baileys kehely
Baileys kehely

Megsütjük a három tojásból a kakaós piskótát, majd kihűtjük és felkockázzuk. A pudingport megfőzzük a többi hozzávalóval együtt, majd néhányszor megkeverve, hogy ne bőrösödjön meg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk