Tészta: 30 dkg, liszt, 15 dkg margarin, 8 dkg cukor, 1 tojás, 1 ek. kakaó, 1 sütőpor és annyi tej, hogy könnyen gyúrható legyen. Kettő lapot sütünk nagy tepsiben.
Krém: 1 l tejet 3 cs. vaníliás pudingot felfőzünk. 20 dkg cukrot 20 dkg margarint, 1 cs. vaníliás cukrot habosra keverünk.
A kihűlt pudingos krémhez keverjük. (gépi habverővel)
A krémet kétfelé vesszük. Megtöltjük a lapokat és a tetejére piskótatallért rakunk. Tetejét olvasztott csokoládéval díszítjük. 1 napot állni hagyjuk, utána szeleteljük.
Tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk és becsomagolva hűtőbe tesszük. Krémhez a tejet, benne a citrom héjával felforraljuk és a lángot elzárva lefedve pár percig pihentetjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA langyos, cukrozott tejben futtassuk fel előre az élesztőt. A tojásokat vegyük ki a hűtőszekrényből, hogy felhasználásra szobahőmérsékletű legyen. Aranygaluska A lisztet átsz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat habosra verjük, hozzáadjuk a cukrokat és jól összedolgozzuk. A tejet és az olajat beleöntjük, beleszórjuk a sót, majd hozzáadjuk a lisztet és a sütőport. A tésztát simá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegsütjük a három tojásból a kakaós piskótát, majd kihűtjük és felkockázzuk. A pudingport megfőzzük a többi hozzávalóval együtt, majd néhányszor megkeverve, hogy ne bőrösödjön meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű