H:csirkemell,3 db tojás,3 evőkanál liszt,3 kanál tejföl,15 dkg reszelt trappista sajt,bors,só,ételízesítő,25 dkg szeletelt bacon,petrezselyem, ízlés szerin thagyma,fokhagyma, sonka
A csirkemellet csíkokra vágom. Az őzgerincformát kibélelem a baconnel. Összekeverem a csirkemell kivételével a hozzávalókat, megkóstolom, hogy elég sós-e (egy kicsit sósabbra lehet csinálni, mert a hús eléggé sótlan). Belekeverem a masszába a csirkemellet. Beleöntöm a masszát az őzgerincformába, a tetejére bacont teszek (teljesen vonja be a bacon, így nem lesz száraz és nem ragad le.) 25 percig 220 fokon fóliával lefedve sütöm, majd utána fólia nélkül kifordítva 20 percet.
A szószhoz az olvasztott vajat a chiliszószt és a barbecue szószt alaposan összekeverjük és félretesszük. A szárnyakat egy tálba tesszük, sózzuk-borsozzuk, és alaposan összeforgat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA combokat besózzuk, majd az elkészített pácba jól beleforgatjuk, és pár órát állni hagyjuk. Pác készítése: A kacsazsírt ízlés szerint kakukkfűvel, rozmaringgal, őrölt fehér bors...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes4 tojást kikevertem 2 evőkanál liszttel, majd reszeltem bele 20 dkg sajtot. Fűszereztem sóval, borssal, 3 gerezd fokhagymával és petrezselyemzölddel. majd hozzáadtam 2 darab csirk...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet vékonyan felszeleteljük, és kivajazott tűzálló tálba rakjuk. 2. Tejszínbe keverünk kevés sót, borsot, delikátot, felkockázott füstölt szalonnát, leöntjük vele...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz