250 g cukor
5-7 kanál kakaó
50 g vaj
25 g palmin ( Kókusz zsir)
3-4 EK víz vagy likör
cukor az edénybe és 1P/10 F
kakaópor 1P/3F
vajat és a palmint egy kisebb serpenyőbe megolvasszuk
a porcukor és kakaó keverékhez hozzá adjuk a vizet és 5P/ 50 fok/3 F melegítjük
lassan a felülről a megolvasztott vajat hozzá csepegtetjük
Szedjük rózsáira a karfiolt, ha nagyok, akkor vágjuk félbe vagy negyedeljük. Mossuk meg, hagyjuk lecsepegni, de nem árt, ha kicsit nedves marad. Tegyünk egy nagyobb edénybe a liszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Zwiebel, den Knoblauch und eine Paprika in feine Würfel schneiden. Die Champignons ebenfalls sehr fein würfeln. Die übrigen Paprikaschoten längs halbieren und die Kerne entfer...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA konzervet kinyitod és a halat összekevered a vajjal és 1 db citrom levével. Kicsit sózd is meg. Kenhető a pirítósra.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűAz élesztőt a langyos cukros vízben felfuttatjuk, közben összekészítjük a száraz hozzávalókat. A hozzávalókat jól kikavarjuk, az olajat utoljára tegyük hozzá, azzal is egyneművé k...
Elkészítési idő: 1-1,5óra Nehézség: Könnyű