Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Mangó eper fagyi


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Adag: 2 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


300 g mangó mélyhűtve kockázva
300 g tej jégkocka
50 g cukrozott sűrítet tej
50 g tejszín

Elkészítés:


minden az edénybe és 10mp/6 F. Fekete kanál segítségével.
30mp/10F
Rögtön tálaljuk

Trükkök, tippek, praktikák:


A mangó helyet lehet tenni papayat, meggyet , epret. Ahhoz hogy az eper fagyit elkészítsük a fagyasztott epret, 300 g fagyasztott eperhez, 100 g cukrot ledarálunk, illetve 300 g mélyhűtött tejkockát és 1 EK citromlevet. Az elkészítés ugyanaz.

Mangó eper fagyi

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Zapečene tikvice punjene kus-kusom i povrćem
Zapečene tikvice punjene kus-kusom i povrćem

1. Kus-kus prelijte sa 125 ml posoljene kipuće vode, poklopite i ostavite da stoji 5 – 10 minuta. 2. Tikvice prerežite po dužini i žlicom izvadite sredinu tako da ostavite 3 m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Dödölle
Dödölle

A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, és annyi vizet öntünk rá, amennyi pont ellepi, dobunk rá kb. egy evőkanálnyi sót. Fedő alatt közepes hőfokon megfőzzük a burgonyát. Ha a b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Paradicsom por (egész pariból)
Paradicsom por (egész pariból)

A megmosott paradicsomot sóágyra tepsibe tesszük. Hőlégkeveréses sütőben ......... fokon egy éjszakán át szárítjuk. Aljáról a sót leszedve ledaráljuk, üvegbe töltjük. Darálás u...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Nyúl vadasan zsemlegombóccal
Nyúl vadasan zsemlegombóccal

A zöldségeket megfőzzük, a nyulat beletesszük, egy éjszakát a hűtőben pácoljuk. Másnap a nyulat feltesszük külön vízben főni, ha puha, a zöldséges páclevet hozzáöntjük, kb. 10 p...

Elkészítési idő: 12 + 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk