Hagyma
Fokhagyma
Bab
Gersli
Füstölt hús
Pirospaprika
Babérlevél
Hagymat, fokhagymat felapritasz, berakod egy fazekba, ra megy 40-50deka bab (5-6 orat azzon elotte), fustolt hus, pirospaprika, baberlevel, jo marek gersli (arpagyongy) so-bors, annyi viz, hogy boven ellepje. Lehet bele csontot is tenni, vagy hust, meg szoktam fott tojast is megpucolva. Megfozod, kg 2ora, a babtol fugg. Aztan lehet sutobe is tenni, en a melegitolapra rakom, ahol meg fo vagy 18-20 orat.
A bacont megpirítom,majd tányérra szedem és félre rakom. A burgonyát vékony szeletekre vágom és kibélelem vele a serpenyő alját. Ha nem mardt vissza zsiradék a bacon sütése után, a...
Elkészítési idő:A vajbabot sós vízben pároljuk puhára, szedjük ki egy tálba, majd ugyanebben a vízben a zacskós rizst főzzük meg. A darált húst fűszerezzük sóval, borssal, aztán fehéredésig sütj...
Elkészítési idő:A megtisztított vöröshagymát apróra vágjuk, és zsíron szalmasárgára sütjük. Félrehúzzuk, beletesszük a paprikát, elkeverjük, rátesszük a kockára vágott húst, és fehéredésig pirítj...
Elkészítési idő: 120 perc