4 db csirkemell
1 db hagyma
3 gerezd fokhagyma
liszt
pirospaprika, só
2 dl tejföl
15 dkg reszelt sajt
olaj
A hússzeleteket besózzuk, vajas tálba tesszük.
Karikára vágott hagymát teszünk rá. 2 ek lisztet összekeverünk sóval, borssal, pirospaprikával, és rászórjuk a húsra.
Tejfölbe olajat, zúzott fokhagymát szintén rá a húsra.
Reszelt sajt a tetejére. Lefedni, és 30-40 percig sütni, majd pirítani.
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, kicsit állni hagyjuk. Ezután lisztben megforgatjuk, mindkét oldalát elősütjük. Egy nagy tálba fektetjük őket és ráhalmozzuk a gomba töltelék...
Elkészítési idő: kb 30 perc Nehézség: Könnyűpulykát mosd meg, majd csíkozd fel ujjnyi nagyságúra. A vajat és az olajat melegítsd fel, tedd bele a húst, és fehéredésig süsd benne. Borsozd meg, add hozzá a finomra vágott petre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés 1 A csirkét megmossuk és apró darabokra vágjuk, majd serpenyőben, kevés felforrósított olajon megsütjük, végül egy tálba szedjük. Csirkés bulgur egytálétel recept 1....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkét 6-8 darabra szétszedjük, sóval és borssal ízesítjük. A gombát megtisztítjuk és megmossuk. (Ha lehet ne használjunk folpackba csomagolt gombát mert ki tudja mikor csomagol...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes