4 db csirkemell
1 db hagyma
3 gerezd fokhagyma
liszt
pirospaprika, só
2 dl tejföl
15 dkg reszelt sajt
olaj
A hússzeleteket besózzuk, vajas tálba tesszük.
Karikára vágott hagymát teszünk rá. 2 ek lisztet összekeverünk sóval, borssal, pirospaprikával, és rászórjuk a húsra.
Tejfölbe olajat, zúzott fokhagymát szintén rá a húsra.
Reszelt sajt a tetejére. Lefedni, és 30-40 percig sütni, majd pirítani.
A kacsamelleken a bőrt bemetszük úgy, hogy a húsba ne vágjunk bele. Besózzuk, bekenjük olívaolajjal és megszórjuk frissen őrölt színesborsal. Egy órára hűtőbe tesszük. Sütés előtt...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA szalonnát apró kockára vágjuk, zsírjára sütjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet is, és addig pirítjuk, míg szép aranybarna lesz. Ha a csirke megpirult, rádobjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított burgonyát felvagdossuk és olajjal kikent tepsibe tesszük. A húsokat átkenjük sóval és borssal, rátesszük a burgonyára. A paradicsomot a fokhagymával együtt összetur...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, és fűszerezzük. 2. Egy tálat, vagy valamilyen formát (én püspökkenyérbe készítettem) alufóliával kibélelünk, majd a következőket rét...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz