- csirkemell
- olaj
- vöröshagyma
- 1 petrezselymes csirkehúsleves kocka
- 1 doboz kukoricakonzerv
- 1/2 ek liszt
- 2 dl tejszín
Az apróra vágott hagymát az olajon megfuttatom, hozzáadom a kockára vágott csirkemellet. felöntöm vízzel, hozzáadom a leveskockát, puhára párolom. Hozzáadom a lecsöpögtetett kukoricát, szórok rá lisztet, ráöntöm a tejszínt, készre főzöm.
A csirkecombokat megborsozzuk és egy mérőkancsóban összekeverjük a vizet a szójaszósszal. A libazsírt egy 28 cm átmérőjű serpenyőben mérsékelt lángon megolvasztjuk, majd erősítünk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet 2 szeletre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon oldalanként 1-1 percig elősütjük, majd egy vajjal kikent tűzálló tálba,tepsibe rakjuk, minden szele...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA klasszikus sült libamáj elkészítése egyáltalán nem bonyolult, és biztos sikert arathatunk vele. A libamájat szeletelés után sózzuk - igen, a konyhai hiedelmekkel ellentétben, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A csirkecombokat kettévágtam. 2. A tepsibe kevés olajat öntöttem, arra helyeztem a húst. 3. A krumplikat megmostam, meghámoztam, karikára vágtam, és a hús mellé raktam k...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz