- csirkemell
- olaj
- vöröshagyma
- 1 petrezselymes csirkehúsleves kocka
- 1 doboz kukoricakonzerv
- 1/2 ek liszt
- 2 dl tejszín
Az apróra vágott hagymát az olajon megfuttatom, hozzáadom a kockára vágott csirkemellet. felöntöm vízzel, hozzáadom a leveskockát, puhára párolom. Hozzáadom a lecsöpögtetett kukoricát, szórok rá lisztet, ráöntöm a tejszínt, készre főzöm.
A megtisztított csirkemellet csíkokra vágjuk és kevés olíva olajon, ételízesítő hozzáadásával megpirítjuk.A vöröshagymát, a fokhagymát, a sárga és a fehérrépát kis kockákra vágjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba. Tepsibe...
Elkészítési idő: 60-120 perc Nehézség: KönnyűA csirkemelleket felszeleteljük, átmossuk és két folpack között kiklopfoljuk, hogy a hús rostjai fellazuljanak. Esetleg nagyon enyhén a húsokat klopfolás után meg lehet sózni, ha v...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellfilét csíkozd vagy kockázd fel, és rakd felforrósított olajba. Ízesítsd sóval, borssal, zúzott fokhagymával, és pirítsd meg. A megmaradt zsiradékon párold puhára a megp...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű