Hgggghgg
Hhjjju
Zzzzuuuuu
Tttzzzzzzzzz
A darabokra aprított sárgarépát és burgonyát megpároljuk a vaj és az olívaolaj keverékén. Meghintjük liszttel, felöntjük a leves felével, és mustárral, sóval, frissen őrölt borssal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA leszedett csalánleveleket (egészséges, fiatal, tiszta) 6-8 vízben áztatod-mosod, mert még a legvédettebb helyeken is tele van porral, rovarokkal, stb, hiszen érthető okból senki...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst hideg vízben teszem fel főni. Ha fel forrt a tetejére feljövő habot folyamatosan leszedem. Ha már nem kell habozni, akkor teszem bele a zöldséget és a fűszereket, sót Lass...
Elkészítési idő: 5 óra Nehézség: KönnyűA puncspudingot a meggy levével felfőzzük, miután puding állagú lesz, hozzáöntjük a meggyet, kifacsart citromot és a többi hozzávalót.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű