Végy 1 nagy szál répát (tényleg nagyot – ha nem találsz 2-3 kisebbet)
Kell még egy kis fej zeller fele is
1 tömlős sajtkrém (lehetőleg natúr-tejszínes)
10-15 dkg trappista, vagy füstölt sajt
2-3 evőkanál tejföl
1 teáskanál curry
1 kis gerezd fokhagyma
Ízlés szerint só és bors
No miután jól megpucoltam azt a répát és a zellert, mindkettőt lereszeltem, a sajttal együtt. A sajtkrémet hozzányomom, majd annyi tejföllel összekevertem, amennyivel még nem lett túl híg. A lényeg, hogy úgy igazán kenhetően krémes maradjon. Aztán pedig már csak az a gerezd fokhagyma kellett összenyomva és az ízesítők. A sóval finoman, mert a sajtféleségek sósak lehetnek, sőt… :) Borsot csak akkor, ha igazán kedveled, én nem tettem bele, mert így lett igazán finom. A főszereplő pedig a curry. Ami kiemeli a répa ízét és picit dióssá varázsolja azt.
A csirkemellet mosd meg, és vágd kisebb darabokra. A bundához keverd össze a tojást, a joghurtot, a lisztet, a sót, a borsot és a zúzott fokhagymát. Önts hozzá annyi szénsavas vize...
Elkészítési idő: 100 percElőnye ennek a légfrissítőnek, hogy nem kell gyertyát használnunk, ami veszélyes lehet. Mi kell hozzá? 1/2 csésze víz 1 csomag natúr zselatin por 1 teáskanál Vodka Ételszíne...
Elkészítési idő: