1/2 kg túró
2 kis doboz natúr joghurt
6 evőkanál zabpehely (ezt használtam) (azóta zabpehelyliszttel is teszteltem, azzal is tökéletes lesz)
6 evőkanál eritrit (ezt használtam)
3 tojás
1 evőkanál kókuszzsír (ezt használtam)
kezeletlen citrom héja és leve
tetejére idény vagy konzervgyümölcsök
A tojások sárgáját és fehérjét különválasztjuk. A sárgáját az eritrittel és a kókuszzsírral felverjük, beleöntjük a túrót, a joghurtokat, a zabpelyhet, a citromlevet és héjat. Robotgéppel alaposan kikeverjük, majd óvatosan hozzákeverjük a keményre felvert tojásfehérjéket.
175 fokos légkeveréses sütőben készre sütjük.
A darált mandula felét tedd a darálóba és addig járasd a gépet magas fokozaton, míg vajjá össze nem áll. Amikor kész, tedd hozzá a maradék darált mandulát, egy csipet sót és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a tölteléket készítettem el. A meghámozott, apró kockákra vágott birsalmát kevés vajon félpuhára pároltam. A máktöltelékhez felforraltam az édesítős tejet. Ráöntöttem a má...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA grízt, a lisztet, a cukrot, a felvert tojásokat, a kefirt és a sütőport összekeverjük, letakarjuk és 30 percre hűtőbe tesszük. Az almát meghámozzuk, lereszeljük, vagy apróra vágj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGofrimasszát készíteni borzasztóan egyszerű dolog. Ha megvannak a hozzávalók, kimértél mindent, üsd a tojásokat egy alkalmas tálkába, keverd őket simára a cukorral, majd szitáld ho...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű