1/2 kg túró
2 kis doboz natúr joghurt
6 evőkanál zabpehely (ezt használtam) (azóta zabpehelyliszttel is teszteltem, azzal is tökéletes lesz)
6 evőkanál eritrit (ezt használtam)
3 tojás
1 evőkanál kókuszzsír (ezt használtam)
kezeletlen citrom héja és leve
tetejére idény vagy konzervgyümölcsök
A tojások sárgáját és fehérjét különválasztjuk. A sárgáját az eritrittel és a kókuszzsírral felverjük, beleöntjük a túrót, a joghurtokat, a zabpelyhet, a citromlevet és héjat. Robotgéppel alaposan kikeverjük, majd óvatosan hozzákeverjük a keményre felvert tojásfehérjéket.
175 fokos légkeveréses sütőben készre sütjük.
A kiflit érdemes előző nap megvásárolni, hogy egy kicsit megszikkadjon, majd mielőtt felhasználnák vékonyan felkarikázzuk. 2. A tejhez hozzáadjuk a vajat, majd összemelegítjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót összekeverjük 2 tojás sárgájával, a porcukorral, a citromhéjjal, csipet sóval és a búzadarával. Egy órára tegyük hűtőbe, hogy a búzadarának legyen ideje magába szívni...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőporos, cukros lisztbe belemorzsoljuk a margarint / vajat, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját, tejfölt, és az olajat, és összegyúrjuk. Apránként hozzáadjuk a tejet. (Ha szüksé...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes5 evőkanál kristálycukor A tojássárgáját elkeverjük, hozzáadjuk a cukrot, zsírt, tejet és kikeverjük. A 3 evőkanál lisztet elkeverjük a sütőporral, majd hozzákeverjük a masszához....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz