Hozzávalók:
1 csirkemell
18 szelet bacon
6 gerezd fokhagyma
1 evőkanál paradicsomszósz
1 teáskanálnyi csirkefűszer
só, bors
olívaolaj
Elkészítése:
A húst felszeleteljük és átkenjük a sóval és borssal. A zúzott fokhagymát belekeverjük a paradicsomszószba és adunk hozzá 5-6 evőkanál olajat is, fűszerezzük és átkenjük vele a húsokat. Ezt követően baconbe csomagoljuk mindegyiket. Az átkenés nem csak a jó íz miatt fontos, így a bacon rátapad a húsokra és nem bomlik ki a sütőben. A becsomagolt húsokat kiolajozott tepsibe tesszük és 180 fokon sütjük 30-35 percen át. Meg is fordítjuk, hogy minden oldaluk egyenletesen átsüljön.
A megmosott csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és oregánóval ízesítjük. A fokhagymát lereszeljük, elkeverjük a mézzel, a citromlével, a balzsamecettel és ráöntjük...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűGnocchi elkészítése: A krumplit megpucoljuk, kockákra vágjuk, és feltesszük főni. Nagyon puhára kell főzni, mert úgy könnyebben dolgozunk vele később. A kiolvasztott sp...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Elkészítjük a házi tikka masala keveréket, amihez a felsorolt fűszereket összekeverjük. 2. A csirkecombfilékre kanalazunk 4 evőkanál joghurtot, 4 reszelt fokhagymát és egy jó...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkecombokat megtisztítom, megmosom, sózom, és befűszerezem. 2. A vöröshagymákat megpucolom és négybe vágom. 3. A combokat megkenem a hideg zsiradékkal és egy tepsibe...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz