- 500 g mirelit borsó
- 2 sárgarépa
- 2 fehérrépa
- 3 csirkeszárny
- egy marok csirkemáj
- 2 leveskocka
Vajgaluska
A szárnyakat feltettem főni. A répát, fehérrépát karikákra vágva olajon megpirítottam. A szárnyakat lehaboztam, hozzáadtam a répákat és egy zöldségleves kockát. Mikor a répa megpuhult, ment bele a borsó, egy petrezselymes tyúkhúsleves kocka, némi só, fehérbors. Végül a máj és a vajgaluska.
A zöldhagymát és a paprikát apróra kockázzuk, a gombát és a többi zöldséget felszeleteljük. Olajon megdinszteljük a hagymát és a paprikát, majd hozzáadjuk a gombát, és a borsó kivé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát kockára, a répát és a fehérrépát karikára vágjuk és felhevített olajon magas hőfokon folyamatosan keverve pár percig pirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott húst és a...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA babot előző este átválogatjuk, átöblítjük és hideg vízbe áztatjuk. Másnap a füstölt hússal együtt fazékba tesszük, felöntjük hideg vízzel (teatojásban) beletesszük a szemes bo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűelkészítés 1.Felaprítjuk a hagymát, és megdinszteljük a kókuszolajon. Ha ez kész akkor, a kockára vágott csirkemellet is rádobjuk, és fehéredésig pirítjuk. Én megvártam, amí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű