- 3 dl rizs
- olaj
- 6 dl víz
- 1 tk (? eredetileg 2, de az sok) só
Olajon a rizst átpirítjuk, felöntjük vízzel, sózzuk, lefedve alacsony lángon kb 15 percig főzzük, néha megkeverve. Aztán lekapcsoljuk a lángot, levesszük a fedőt és tiszta konyharuhával takarjuk le a lábost.
1. A paprikákat csíkokra, a cukkinit karikákra, a padlizsánt kockakra, a hagymát pedig vékony szeletekre vágjuk. Az egészet egy tűzálló tálba rakjuk. 2. A fokhagymát apróra vágjuk...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozzuk, kockákra vágjuk és feltesszük főzni annyi vízben, ami ellepi. Megsózzuk és kb. 20 perc alatt puhára főzzük. A tűzről levéve pépesítjük (krumplitörővel va...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A camembert sajtot előzőleg jól hűtsük be, hogy szépen tudjuk szeletelni, majd egy éles késsel vágjuk 4 egyenlő cikkre, ezután egy tálban egy nagyobb csipet sóval keverjük ki a...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyűvajat olvasztom+zöldség+vegeta+bors+pici víz-->párolom :)
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű