-2 paradicsom
-1 lilahagyma
-1 kígyóuborka
-1 feta sajt
-olajbogyó
Öntet:
-4 ek. olaj
-1 tk. citromlé
-oregano
Felkockázzuk,szeleteljük a hozzávalókat.
Összekeverjük az öntettel.
2 óra hűtés
1. A céklákat alaposan lekeféljük, megmossuk és lecsöpögtetjük. 2. Mély, nagyméretű sütőtepsibe egymás mellé tesszük, alufóliával szorosan befedjük, és előmelegített, forró süt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az őszibarackot cikkekre vágjuk és tálba tesszük. Hozzáadjuk a szeletekre vágott lilahagymát, a négybe vágott paradicsomot, a főtt kukoricaszemeket és a szeletekre vágott zöldpa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkét és a körtét vékony szeletekre vágjuk. A húst sózzuk, borsozzuk, majd olajban gyorsan kisütjük és félretesszük. A felszeletelt körtét a serpenyőbe tesszük, hozzádobjuk a k...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KözepesA sárgarépát lereszeljük, hozzáadjuk a leszűrt tonhalat, a kukoricát és a közepesen apróra vágott salátát.. Sózzuk, borsozzuk. Pirítóssal tálaljuk.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű