-2 paradicsom
-1 lilahagyma
-1 kígyóuborka
-1 feta sajt
-olajbogyó
Öntet:
-4 ek. olaj
-1 tk. citromlé
-oregano
Felkockázzuk,szeleteljük a hozzávalókat.
Összekeverjük az öntettel.
2 óra hűtés
1. A padlizsánokat megmossuk, végüket levágjuk. 2. Kockára vágjuk, szűrőbe tesszük, és jól megsózzuk. 3. 20 percre félretesszük, ezalatt a só hatására a padlizsán "kiizzadja"...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: KönnyűFontos, hogy érett zöldségeket és minőségi sajtot vásárolj. Öntsd egy tálba az olívaolajat, keverd hozzá a citromlevet és az oregánót. Tedd rövid időre a hűtőbe. Addig készítsd elő...
Elkészítési idő: 15p+1 ó hűtés Nehézség: KönnyűA repat megtisztitjuk , felszeleteljuk, kb fel cm darabokra. Egy fazekban vizet forralunk. Mikor felfott, beletesszuk a repat es egy keves sot. Addig fozzuk, mig a repak mar n...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFélbevágjuk a főtt tojásokat, egy kiskanál segítségével kiszedjük a sárgájukat. A megfőtt tojássárgájákat összekeverjük a szobahőmérsékletű vajjal, sóval, borssal, szerecsendióval...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű