40 dkg reszelt trappista sajt
1,5 bögre liszt
4 tojás
só
csipet sütőpor
A hozzávalókat kézzel összegyúrjuk. Vizes kézzel golyókká formáljuk és forró,bő olajban kisütjük.
Az édesburgonyát nagylyukú reszelőn lereszeljük, kinyomkodjuk, majd a többi hozzávalóval ízesítjük. Fémgyűrű segítségével teflon serpenyőben pici olajon mindkét oldalát ropogósra s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánt az olívaolajon kb 5-7 percig pirítottam, közben megsóztam és fűszereztem (a mentán kívül mindennel). Hagytam kihűlni, majd hozzákevertem az aszalt sárgabarackot, a man...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőtököt meghámozzuk, felkockázzuk, és enyhén sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük, és hűlni hagyjuk. Sült sütőtököt is használhatunk hozzá! A kihűlt sütőtököt keverőtálba t...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA cukkinit lereszelem vagy gyalulom, sózom, félretszem. Később kinyomkodom a levét. Összkeverem a tojással, zúzott fokhagymával, aprított petrezselyemmel, hozzáadom a sajtot, sót,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű