2 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
30 dkg paprika
30 dkg cukkini
30 dkg padlizsán
30 dkg paradicsom
kakukkfű, bazsalikom, só, bors
1 kk. ételízesítő
A hagymát felkockázzuk, a fokhagymát összezúzzuk és 4 ek olajon megfuttatjuk.
A paprikát 2 cm-es kockára vágjuk, a hagymára dobjuk. Ezután a kockára vágott padlizsánnal együtt 3 percig pirítjuk. A felkockázott cukkinit rádobjuk és a paradicsomot is hozzáadjuk. A fűszerekkel ízesítjük, felöntjük 2,5 dl vízzel és 3 percig főzzük.
Vágjuk fel a lilahagymát vastagabb szeletekre. Kockázzuk fel nagyobb darabokra az édesburgonyát. A póréhagymát karikázzuk fel ujjnyi vastag szeletekre (a zöld részéből is használju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megfőzzük,áttörjük.Hozzá tesszük a vajat,tojást. Hagyjuk hűlni,mikor kihűlt hozzákeverjük a lisztet is. Egy sodorható,nem ragacsos tésztát kell kapnunk. Ne lisztezz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA burgonyát megtisztítjuk, karikákra vágjuk, és az erőleves kockával ízesített vízben puhára főzzük, a tűzről levéve hozzáadjuk a reszelt hagymát, az ecetet, a cukrot és ebben a ví...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Kezdj azzal, hogy leöntöd a csicseriborsót a konzervből, majd alaposan öblítsd le hideg víz alatt. 2. Vágd fel a kígyóuborkát, kaliforniai paprikát és paradicsomot apró kockákr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű