2 nagyobb padlizsán
fél fej lila hagyma
4 gerezd fokhagyma
3 bő evőkanál majonéz
só
bors
A padlizsánokat félbevágva beirdalva,sózva-borsozva először vágott felükkel felfelé,letakarva,majd megfordítva takarás nélkül 40-40 percig megsütöttem, majd lehántottam a héjukat. Amikor kissé kihűltek, akkor feldaraboltam őket, és turmixgépbe tettem. A hagymát felkockáztam, a fokhagymát szétzúztam, és az egészet összeturmixoltam. Aztán ízlés szerint sóztam, borsoztam. Mikor pedig egészen kihűlt, akkor hozzákevertem a majonézt is.
1, A krumplit megmossuk és héjában főzzük, vagy sütjük nem egészen puhára.2, Ezután a krumplikat félbevágjuk, közepüket egy kiskanállal kivájjuk úgy, hogy a burgonyának azért egy k...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűPREPARATION 1. Remove each end of the zucchinis and use a cheese grater to shred into a large mixing bowl. 2. Sprinkle salt over shredded zucchini, toss, and let rest for 20 min...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt feloldjuk 200 ml langyos vízben, hozzákeverjük a cukrot is. A lisztet, a sót és az olajat egy tálba tesszük, hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, majd a maradék vizet és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket alaposan mossuk meg, majd nagy lyukú reszelőn reszeljük le őket és tegyük egy nagy keverőtálba. (Ne nyomkodjuk ki!) A vöröshagymát pucoljuk meg, majd aprítsuk fel és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű