2 nagyobb padlizsán
fél fej lila hagyma
4 gerezd fokhagyma
3 bő evőkanál majonéz
só
bors
A padlizsánokat félbevágva beirdalva,sózva-borsozva először vágott felükkel felfelé,letakarva,majd megfordítva takarás nélkül 40-40 percig megsütöttem, majd lehántottam a héjukat. Amikor kissé kihűltek, akkor feldaraboltam őket, és turmixgépbe tettem. A hagymát felkockáztam, a fokhagymát szétzúztam, és az egészet összeturmixoltam. Aztán ízlés szerint sóztam, borsoztam. Mikor pedig egészen kihűlt, akkor hozzákevertem a majonézt is.
A kenyereket pirítsd meg, s az egyik oldalukat kend meg vajjal. Egy serpenyőben olvaszd fel a maradék vajat, reszeld bele a sajtot, add hozzá a sört, a mustárt, sózd, borsozd és hi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű