1 kisebb padlizsán
1 kisebb kígyóuborka
citrom leve
olívaolaj
friss kakukkfű
friss bazsalikom
friss tárkony
bors
A padlizsánt és a kígyóuborkát szeleteld fel vékonyabb szeletekre. Párold meg őket kevés olívaolajon, majd pirítsd is meg. A sütés vége előtt szórd meg a friss fűszerekkel.
Elkészítés: A cukkinikat 2-3 mm vékony szeletekre vágjuk, sóval meghintjük. A szeleteket lisztben, tojásban es a reszelt sajttal elkevert zsemlemorzsában megforgatjuk és olajja...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször is ha fagyasztott spenóttal készítjük, akkor a boltban kapható 500 grammos felét vesszük, egy tálba helyezzük, és hagyjuk szobahőmérsékleten kiolvadni. A legjobb, ha előző...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit lereszeljük,besózzuk,10 percre félretesszük. Majd kinyomkodjuk,és összekeverjük a hozzávalókat. 10 percig áll. Előkészítjük a panírhoz valókat és a zsírt a sütéshez. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesKeverjük össze a vizet, a cukrot, az ecetet és a mosogatószert, majd tegyük egy szórófejes flakonba. Permetezzük a növényre. Ismételjük meg egyszer-kétszer. A tetvek és az őket 'go...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű