Hozzávalók: Tésztához: 4 tojásfehérjét 4 ek cukorral kemény habbá verünk. 4 ek lisztben elkeverünk fél cs.sütőport és a kemény habhoz adjuk. Közepes méretű tepsiben elsimítjuk és előmelegített sütőben kb 180 fokon 20 percig sütjük. Krém: 4 tojás sárgáját 2 ek cukorral 2,5 ek liszttel 1 ek vaníliás cukorral 2 dl tejben felfőzzük majd kihűtjük. 9 dkg margarint 5 dkg porcukorral habosra keverünk és a kihűlt krémhez adjuk. Tetejére: 2 dl tejszínt kemény habbá verünk és a krém tetejére kenjük. Csokireszelékkel megszórjuk.
A barackot tésztaszűrőbe téve egy percre forrásban lévő vízbe mártjuk, majd a héját egy mozdulattal – mint a kesztyűt – lehúzzuk. A gyümölcsöt félbevágjuk és kimagozzuk. A sütőt 20...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 200 fokra előmelegítjük, közben előkészítjük a kör alakú sütőformát. A leveles tésztából két kör alakú tésztalapot nyújtunk és formázunk, a nagysága legyen a s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Az őrölt chiamagot vízzel kikeverem, pár percre félreteszem, amíg villával jó alaposan áttöröm a banánokat, egészen krémesre, illetve összekeverem a lisztet, a szódabik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtokat habosra keverem a cukorral, a tejszínt kemény habbá verem majd az egészet lazán össze dolgozom. Lágy jól kenhető masszát kell kapni. Össze szerelés Folpack-kal ki...
Elkészítési idő: 1 nap Nehézség: Könnyű