26 dkg étcsokoládé
10 dkg vaj
4 tojás
30 dkg cukor
2 csomag vaníliás cukor
14 dkg liszt
10 dkg darabolt dió
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
Vízgőz felett felolvasztjuk az étcsokit és a vajat. Közben összekeverjük a tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral, majd a csokoládéhoz adjuk. Beleszitáljuk a lisztet, végül belekeverjük a darabolt diót.
Egy kis tepsit (kb. 28x20-as) sütőpapírral bélelünk és beleöntjük a masszát. Kb. 20-30 perc alatt készre sütjük.
Lágy kell maradjon a belseje, ami azt jelenti, hogy még tapadjon a tűhöz vagy fogpiszkálóhoz! Inkább együk kanállal mint fuldokolva a száraz morzsáktól! Miközben hűl a tészta még a hő dolgozik és szilárdul. Langyosan, vaníliafagyival vagy csak simán fogyasztjuk.
Minden hozzávalót rakjunk az aprítóba és elegyítsük. Onnan látjuk, hogy kész, hogy ragacsos Simítsuk formába, majd hűtőben hagyjuk kihűlni.
Elkészítési idő:20x30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, a gázsütőt bemelegítjük. A tojásfehérjéket a cukorral keményre verjük, majd óvatosan hozzákeverjük a kókuszreszeléket és a lisztet és me...
Elkészítési idő: 50 percKezd a krémmel, a kókuszvaj és a kókuszkrém kivételével minden hozzávalót tegyél egy kisebb vastagfalú fazékba és habverővel keverd csomómentesre. Alacsony lángon, folyamatosan kev...
Elkészítési idő: 1 óraNagyon gyorsan elkészíthető, hiszen mindössze húsz perc, míg összerakjuk. Készítsük elő az összes hozzávalót, majd kenjünk ki egy tepsit vajjal. Tegyük oda egy edénybe a cukrot és...
Elkészítési idő: