250g miere
250g zahăr
2 ouă
1 lingură rasă de cuişoare pisate
1 lingură rasă de scorţişoară
2-3 linguri de ulei
2 linguriţe rase de bicarbonat topit în trei linguri de oţet
500g făină
250g miere
250g zahăr
2 ouă
1 lingură rasă de cuişoare pisate
1 lingură rasă de scorţişoară
2-3 linguri de ulei
2 linguriţe rase de bicarbonat topit în trei linguri de oţet
500g făină
A tojások sárgáját a tejföllel, liszttel, a cukorral és a rummal összegyúrjuk. 20 percig hűtőben pihentetjük. Leveles tészta vastagságúra nyújtjuk. Derelyemetszővel végig vágjuk a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA leőrölt diót és a ledarált zabpelyhet összedolgozzuk a kókuszzsírral és sütőpapírral bélelt tepsibe morzsoljuk. 200 fokon, 10 percig szárítjuk A kikevert krémet összedolgozzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesÉn a szilvát sosem hámozom meg, tehát mind a krémbe, mind a sütibe héjastól került! Tudjátok, héjában a vitamin, ahogy azt sas mamától megtanultuk A tojásfehérjét felvertem hab...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta: A tojásfehérjét robotgéppel elkezdjük habbá verni, majd a cukrot fokozatosan adagolva kemény habbá verjük. Belekeverjük a lisztet, fahéjat, mákot. 26 cm-es tortaformában...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: Közepes