menu

Családireceptkönyv.hu

Gumi süti


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 tojás...

Elkészítés:


sárga réteg: 3 tojás sárgáját kikeverni 5 e.kanál porcukorral és 1 van.cukorral 1 cs.étkezési zselatint beáztatni 1.5 dl vízben ,majd felmelegíteni (nem forralni) és beleönteni a kikevert sárgájába.Elkeverni és beleforgatni a habbá vert fehérjét. Formába önteni és hűteni. Barna réteg ugyanúgy készül mint a sárga réteg csak a hab beleforgatása előtt beleforgatunk 2 e.kanál (csapott) kakaóport. Ráönteni a sárga rétegre ha az már teljesen megdermedt. Fehér: 5dl tejfölbe belekeverünk 7 e.kanál porcukrot és az előzőekhez hasonlóan elkészített zselatint.Ráöntjük a barnára szintén akkor ha már megdermedt. A tetejére tetszőleges szörpből kimérünk 2 dl -t és a zselatint 2 dl vízben oldjuk fel összekeverjük és a megdermedt tejfölös réteg re öntjük lassan.Hűteni.

Gumi süti

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Kanalas süti
Kanalas süti

A tojásokat kettéválasztom, a tojások fehérjét tálban habbá verem. A a sütőporos liszt kivételével a többi hozzávalót elkeverem, majd a lisztet és a felvert habot is hozzáadom. V...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Római szelet
Római szelet

Tészta: a hozzávalókat összegyúrjuk és 3 lapot sütünk Krém: a tejet a liszttel sűrűre főzzük, majd a vajat a cukorral jól kikeverjük és a kihűlt péppel összekeverjük. Kétfelé os...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Császármorzsa
Császármorzsa

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Elzaszi almatorta.
Elzaszi almatorta.

Elkészítés A tészta hozzávalóit géppel összedolgozzuk, és a hűtőbe tesszük 1 órára. A tésztát lisztezett deszkán egyenletes vastagságúra kinyújtjuk és kibéleljük vele a tortaformá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk