2 tojást + 2 teáskanál lisztet* + csipet só/vagy édesítő (attól függően, hogy édesen vagy sósan szeretnénk fogyasztani) kikeverünk és kisütjük, mint a palacsintát.
Így egyáltalán nem lesz tojás íze, és sokkal inkább emlékeztet a palacsinta vagy a tortilla tésztára.
Az élesztőt felfuttatom a cukros tejben s közepes keménységű tésztát dagasztok az összetevőkből. Amikor szépen megkelt a tészta kiöntöm deszkára és kétfele osztom. Az egyik tésztát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz avokádót megpucoljuk, felkockázzuk és meglocsoljuk a citromlével, hogy megtartsa üde zöldessárga színét. A feta sajtot is felkockázzuk, a fokhagymát átpréseljük, a paradicsomot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűnosalty.hu
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sütőt melegítsük elő 200 fokra. Egy serpenyőben a MAGGI Ízvarázzsal megszórt hússzeletek mindkét oldalát hirtelen átsütjük, majd kivesszük és egy sütőtál aljára tesszük. A gombá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű