Mézes"-mustáros gyömbéres csirkemell
Egy fej felaprított hagymát kevés olajon megpároltam, hozzáadtam fél fej fokhagymát.
Ebbe tettem a darabokra vágott 1kg csirkemellet, majd mikor a hús kifehéredett belekevertem 2 evőkanál „mézet” és 1 teáskanál 12x-es DW folyékony édesítőt, kicsit meg is sóztam, fűszereztem (friss gyömbér, kakukkfű, friss rozmaring, kapor) és addig kevergettem, amíg szép pirosas színe lett. Ezután belekevertem kb. 4 evőkanál cukormentes mustárt, és karikákra vágott cukormentes uborkát. Végül kókusztejszínnel (sima tejszínnel is jó!) szószosítottam.
Csibemellet vékony kockákra,, b 2centi szeles és vékony legyen.Sajtot is is fel kell kockázni ugyanúgy. Hurkapálcára húzzuk fel, egy hús, egy sajt, egy hús, egy sajt, addig amíg v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsirke fokhagymávalA sárgarépát vastag karikákra, a megtisztított vöröshagymát pedig 4 cikkre vágjuk. A fokhagymát nem hámozzuk, héjastól használjuk. Előmelegítjük a sütőt 200 °C-...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA megtisztított csirkét feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel és az apróra vágott foghagymával összekeverjük. A csirkedarabokat beleforgatjuk, kiolajozott tepsibe egymás mellé ren...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkét felszeleteljük és kevés olajon 2-3 percig pirítjuk, majd egy tányérra tesszük. A zúzott fokhagymát megpirítjuk az olajban, hozzáadjuk a lisztet és folyamatosan kevergetjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű