Mézes"-mustáros gyömbéres csirkemell
Egy fej felaprított hagymát kevés olajon megpároltam, hozzáadtam fél fej fokhagymát.
Ebbe tettem a darabokra vágott 1kg csirkemellet, majd mikor a hús kifehéredett belekevertem 2 evőkanál „mézet” és 1 teáskanál 12x-es DW folyékony édesítőt, kicsit meg is sóztam, fűszereztem (friss gyömbér, kakukkfű, friss rozmaring, kapor) és addig kevergettem, amíg szép pirosas színe lett. Ezután belekevertem kb. 4 evőkanál cukormentes mustárt, és karikákra vágott cukormentes uborkát. Végül kókusztejszínnel (sima tejszínnel is jó!) szószosítottam.
A csirkét mosd meg jó alaposan, csepegtesd le. Ha szükséges, a maradék pihéket távolítsd el, és papírtörlővel töröld szárazra. Belülről sózd meg, rakd az üregbe a citromot. A vajat...
Elkészítési idő: 105 Nehézség: KözepesA paprikákat tedd egy hőálló tálba, locsold meg kevés olajjal, és 200 fokos sütőben süsd meg körülbelül 40 perc alatt. Közben egyszer fordíts rajta. Ezután tedd egy nejlonzacskóba,...
Elkészítési idő: 105 perc Nehézség: KönnyűAz almákat megmossuk, magházukat kiszúróval kiszúrjuk. Bebundázzuk lisztbe, tojásba és diós parmezánba. Közepes olajban kisütjük. A camembert sajtot apró kockára vágjuk és gyorsf...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. Keverd ki a tésztát (1 pohár kukorica vagy búzaliszt, 1 tojás, 1/2 pohár tej, csipet só), majd öntsd egy pohárba. Így elegendő mélysége lesz a masszának a mártogatáshoz. 2. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű