Mézes"-mustáros gyömbéres csirkemell
Egy fej felaprított hagymát kevés olajon megpároltam, hozzáadtam fél fej fokhagymát.
Ebbe tettem a darabokra vágott 1kg csirkemellet, majd mikor a hús kifehéredett belekevertem 2 evőkanál „mézet” és 1 teáskanál 12x-es DW folyékony édesítőt, kicsit meg is sóztam, fűszereztem (friss gyömbér, kakukkfű, friss rozmaring, kapor) és addig kevergettem, amíg szép pirosas színe lett. Ezután belekevertem kb. 4 evőkanál cukormentes mustárt, és karikákra vágott cukormentes uborkát. Végül kókusztejszínnel (sima tejszínnel is jó!) szószosítottam.
Felkockázom a vöröshagymát, és a répát julien-re vágom (metéltre csíkozom) félre teszem Felkockázom a csirkemellet, majd erős tűzön aranysárgára pirítom, majd hozzáadom a hagymát....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet mosd át alaposan, vágd egyenletes méretű kockákra, majd sózd be. A bacont vágd kisebb-nagyobb kockákra, majd kezdd el pirítani egy kis olajon, add mellé a csirkedara...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymát megtisztítjuk, lereszeljük, és a rozmaringgal, ketchuppal, mézzel, őrölt borssal, szójaszósszal, olajjal sima öntetté keverjük. Egyenként beleforgatjuk a csirkecomb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, felkockázzuk. Ezután megpirítjuk a felforrósított olajon. Hozzákeverjük a sűrített paradicsomot, a borsót, a leszűrt és lecsepegtetett kukoricát, valamint a felap...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű