Mézes"-mustáros gyömbéres csirkemell
Egy fej felaprított hagymát kevés olajon megpároltam, hozzáadtam fél fej fokhagymát.
Ebbe tettem a darabokra vágott 1kg csirkemellet, majd mikor a hús kifehéredett belekevertem 2 evőkanál „mézet” és 1 teáskanál 12x-es DW folyékony édesítőt, kicsit meg is sóztam, fűszereztem (friss gyömbér, kakukkfű, friss rozmaring, kapor) és addig kevergettem, amíg szép pirosas színe lett. Ezután belekevertem kb. 4 evőkanál cukormentes mustárt, és karikákra vágott cukormentes uborkát. Végül kókusztejszínnel (sima tejszínnel is jó!) szószosítottam.
A csirkét daraboljuk, majd zsiradékon átpirítjuk (2-3 perc oldalanként) - tálra kiszedjük A húsból kisült zsírra rádobjuk a félkarikára vágott hagymát, fokhagymát - aranyszínűre d...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vöröshagymát apróra vágom, a paprikát karikára. 2. Kevés olajat teszek egy lábosba és csirkemáj kivételével mindent egyszerre teszek bele, majd megszórom a paprikával, a c...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet felcsíkozzuk. A joghurtot, a lisztet, a fokhagymát, tojást, a sót és borsot kikeverjük, beleforgatjuk a csirkemell csíkokat és 1 órára hűtőbe tesszük. Az olajat felf...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet megmossuk, lecsepegtetjük, majd apróbb kockákra vágjuk. Egy serpenyőben 5 dkg vajat hevítünk, hozzáadjuk a megtisztított apróra vágott vöröshagymát és fehéredésig pi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű