Paradicsomos-Bazsalikomos Szardínia
- Kókuszolajon felhevítjük a zúzott fokhagymát, majd ehhez adjuk a friss bazsalikomot és a paradicsompürét, sózzuk, borsozzuk és kb. 5 percig főzzük.
- Ezután hozzáadjuk a paradicsomos halkonzervet, óvatosan megforgatjuk a szószban, végül a kifőzött tésztát is belekeverjük, és tálalhatjuk is.
A zöldségeket tisztítsd meg, vágd apróra, egy tűzálló tálat kenj ki kókuszolajjal és szórd bele a zöldségeket. Sózd, borsozd és önts rá kb 1 dl vizet. Fedd le alufóliával, előmeleg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tepsit zsírral kikenjük, aljára karikára vágott főtt burgonyát teszünk, ráhelyezzük a hal szeleteket, arra a vékony szalonna szeleteket, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk pirospa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA halfejeket a negyedekbe vágott vöröshagymával, borssal és babérlevéllel kb. 1,6-1,8 L vízben feltesszük főni. Kb. egy óra múlva átszűrjük a levest. A tiszta hal alap lébe elsőnek...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűelkészítés A haltörzseket megtisztítjuk, lehúzzuk a bőrt, besózzuk. A tojásból, lisztekből, sóból, tejből, szódából, pirospaprikából kicsit sűrűbb tésztát keverünk, mint a pala...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű