menu

Családireceptkönyv.hu

Paradicsomos-Bazsalikomos Szardínia


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Paradicsomos-Bazsalikomos Szardínia


Elkészítés:



- Kókuszolajon felhevítjük a zúzott fokhagymát, majd ehhez adjuk a friss bazsalikomot és a paradicsompürét, sózzuk, borsozzuk és kb. 5 percig főzzük.
- Ezután hozzáadjuk a paradicsomos halkonzervet, óvatosan megforgatjuk a szószban, végül a kifőzött tésztát is belekeverjük, és tálalhatjuk is.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sűlt keszeg
Sűlt keszeg

1. A legelső lépés a keszeg tisztítása. Ez tulajdonképpen a belek és a pikkelyek eltávolítását jelenti. Ezután alaposan mosd át, és papírtörlővel vagy konyharuhával szárítgasd me...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Fokhagymás vajban sült lazacfilé
Fokhagymás vajban sült lazacfilé

A lazacot megsózzuk, megborsozzuk, rácsöpögtetjük egy citrom levét, és fél órát állni hagyjuk. Egy grillserpenyőbe 2 kanál étolajat öntünk. Hozzáadjuk a vajat, beleszórjuk egy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Cskbm naka
Paradicsomos-Bazsalikomos Szardínia
Paradicsomos-Bazsalikomos Szardínia

- Kókuszolajon felhevítjük a zúzott fokhagymát, majd ehhez adjuk a friss bazsalikomot és a paradicsompürét, sózzuk, borsozzuk és kb. 5 percig főzzük. - Ezután hozzáadjuk a parad...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Alufóliában sült tőkehal
Alufóliában sült tőkehal

A tőkehalfilét mossuk, sózzuk (nem sokat) és borsozzuk. Megszórjuk egy kis kakukkfűvel. Fogunk egy alufóliát, és fél evőkanál olajat csepegtetünk rá, amire ráfektetjük a halat, ma...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk