menu

Családireceptkönyv.hu

Ropogós arab csicseriborsó


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



Hozzávalók (200 g ropogóshoz):
- 150 g csicseriborsó (egy éjszakán át áztatva)
-bármilyen arab fűszerkeverék
:

Elkészítés:



A beáztatott csicseriborsót 1 órán át főzzük, majd leszűrjük.
Ezután a lecsöpögtetett csicserit sütőpapírra fektetjük és megszórjuk a fűszerkeverékkel végül ropogósra sütjük sütőben.
Sütési info: 220 fokon 8-10 perc (én pizzasütő funkción sütöttem, és fűszerezés előtt befújtam olajsprayvel).

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
KOVÁSZOS KÁPOSZTA -Boros Vali
KOVÁSZOS KÁPOSZTA -Boros Vali

Az új káposztából a legjobb, meleg vízbe leszedjük a leveleket, egy 5 literes műanyag vödröt (átlátszó, nápolyis) a legcélszerűbb erre használni, a vödör aljába kaprot teszek, azt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Az  én teljes  kiörlésű  kenyerem
Az én teljes kiörlésű kenyerem

Elkészítés: A kétféle lisztet egy tálban összekeverjük, mélyedést csinálunk a közepébe, belemorzsoljuk az élesztőt, rászórjuk a cukrot, és a langyos tejet. konyharuhával letak...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Ustipci sa jogurtom
Ustipci sa jogurtom

1. Sve sastojke za tjesto sjediniti i fino umjesiti dok ne pocne da se odvaja od posude. Ostavite tjesto da miruje dok ne pripremite tiganj malo dublji sa vise ulja u kome cete ih...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Dió parmezán
Dió parmezán

A hozzávalókat egy darálóba, vagy aprítóba tesszük, és addig nyomjuk a gombot, míg a dió morzsás lesz. Ha Krémre van szükségünk, akkor tovább, így a dióból kicsapódnak az olajak, é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk