250g sovány Túró
3x30g fehérje ( én csokisat tettem bele )
Zsír szegény kakaó ( ízlés szerint )
Édesítő ( ki milyet használ, ízlés szerint )
Rum aroma
Borításhoz kókusz reszelék
Össze kell dolgozni az alap anyagokat, utánna nagyon ragadós lesz.( kókusz reszeléket ne tedd bele, csak boritashoz)
Hűtőbe tettem 30 percre utánna gyúrtam a kis golyszlikat 
Amikor először készitettem, a fél óra hűtő is kevés volt, ragadt...
Viszont így is nagoyn finom lett, csak nem golyó, hanem amorf :P
Nem tettem bele kakaót, viszont szerintem ez ami kicsit szárazabbá teheti.
Édesités szerintem nem feltétlen szükséges, mert a csokis fehérje is édes.
Legközelett kiprobálom zabpehellyel száritani.
A kekszes alapból 4,5-5 cm átmérőjű golyókat formázunk. A kéményseprő testét étcsokoládéba és a tortadarába forgatjuk, a malacét epres fehércsokoládéba és a piros kókuszreszelékbe....
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűElőször gesztenyesziveket készítünk. Ehhez fél csomag /25 dg/ gesztenyemasszát villával összetörünk, meglocsoljuk rumaromával, összegyúrjuk. Diónál kicsit kisebb golyókat csinálunk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat és a zsírt előzőleg másfél órára a fagyasztóba tesszük, majd az idő elteltével kivesszük és kockákra vágjuk. Hozzáadjuk az átszitált liszthez és sima tésztává gyúrjuk. Egy...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű1. A diókrémhez a tejet a porcukorral fölforraljuk. A diót beleszórjuk, elkeverjük, a tűzről levéve a mazsolát belekeverjük. A jól megmosott citrom reszelt sárga héjával és a rum...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű