30dkg liszt (mandulaliszt és teljeskiőrlésű keverve)
30 dkg cukor (talán elég 20 dkg is)
20 dkg Margarin (vagy vaj)
1,25-1,5 dl vörösbor
10 dkg étcsoki
3-4 teáskanál fahéj
6 tojás
1 sütőpor
1 vanillis cukor
10 dkg mazsola
Ízlés szerint aszalt gyümölcs
1. tojás sárgája, cukor, olvasztott vaj, vanilliás cukor, vörös bor - habosra keverve
2. liszt,sütőpor, étcsoki darabokra vágva, fahéj - összekeverve
3. a fenti két alapanyag + aszalt gyümölcsök - összedolgozni
4. a tojás fehérjét habbá verni, majd óvatosan beforgatni
5. 180 fokon kb 30-40 percig sütjük, közben érdemes fogpiszkálóval ellenőrizni a belső állagát.
piskótát sütünk (a fehérjét felverjük habnak, hozzáadjuk az eritritet, majd a tojássárgájával is 3-4 percig verjük, utána óvatosan belekeverjük a kakaóport és egy 25×30 cm-es tepsi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a csipet sóval és a vajjal elkezdjük forralni. Amikor már forró, hozzáadjuk a cukrot és a rizst. Felforraljuk, majd takarékra vesszük és figyelve, gondosan időközönként meg...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű♥ Tészta: A hozzávalókból linzertésztát készítünk. Vékonyra, kb. 3 mm - esre nyújtjuk. Karikákat szaggatunk belőle, sütőpapíros tepsire tesszük és kisütjük. ♥ Tojáshab: 24 dkg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőveszünk két edényt. Az egyikben kikeverjük a vajat, cukrot, vaníliáscukrot és tojást. A másikban összekeverjük lisztet a zabpehellyel, kókuszreszelékkel, csokipasztillával, őröl...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz