menu

Családireceptkönyv.hu

HABARÁS


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


LEVESEKHEZ
1.5-2 deci tej/tejszín/tejföl/jaurt (joghurt)
1 tojássárga
1-2 kanál liszt

Elkészítés:


a hozzávalókat összekavarjuk: a tejet a sárgával jól összekavarjuk, majd fokozatosan adagoljuk a lisztet
használhatunk villát, nem csomosódik össze, a biztonság kedvéért a levesbe szűrjük bele
a lisztet el lehet hagyni lisztérzékenyeknek, fogynivágyóknak
miután levettük a tűzről legalább 15 percet fedetlenül hagyjuk hűlni a biztonság kedvéért vagy a habaráshoz adjuk 1 meregetőkanál levest, s úgy öntsük a leveshez, nehogy kicsapódjék
ha savanyú levesekhez, csorbákhoz adjuk, a savanyítást a habarás után végezzük el

Trükkök, tippek, praktikák:


http://erdelyireceptek.com/habaras/

HABARÁS

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
 füstölt íz
füstölt íz

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Thunfischfrikadellen
Thunfischfrikadellen

Den Tunfisch zerpflücken und sehr gut abtropfen lassen. !Ganz wichtig! Danach mit dem Quark, kleingehackter Zwiebel, Pfeffer, gepresstem Knoblauch und dem Ei vermischen. Je nach...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Jókai bableves
Jókai bableves

A babot és a csülköt előző nap áztasd be külön-külön. Friss vízben (épp hogy ellepje), babérlevéllel ízesítve feltettem őket együtt főni. 45 percnyi csöndes forralás után hozzáadta...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Henrietta
Paprikás krumpli
Paprikás krumpli

A hagymát kockára vágjuk, megpirítjuk a kolbásszal együtt. Lehúzzuk a tűzről, megszórjuk pirospaprikával, kevés vízzel felengedjük. Belerakjuk a kockára vágott krumplit. Annyi vi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk