menu

Családireceptkönyv.hu

Olivaolajas Póréhagyma-Zeytinyağlı Pırasa


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók:
1 kg Póréhagyma
2 db Sárgarépa
1 kávéscsészényi Rizs
1 db Citrom leve
1 dl Olivaolaj
Só, 2 db Kockacukor
2 dl Víz

Elkészítés:


Elkészítése:
Vágd fel 2 cm vastagságú karikákra a póréhagymát és ½ cm karikákra a sárgarépát ,majd együtt párold meg őket lassú tűzön , fedő alatt az olivaolajban .10 perc után add hozzá a rizst a sót a cukrot ( amit én az utóbbi időben már ki ás hagyok ) és a vizet. Ha szeretnéd, hogy szines legyen tehetsz bele 1-2 kanál paprikakrémet . Miután minden megfőtt benne csavard bele a citrom levét és hűtsd be a vacsoráig.
Afiyet olsun!

Trükkök, tippek, praktikák:


https://www.facebook.com/470680213077191/photos/a.470960716382474.1073741830.470680213077191/660963940715483/?type=1&theater

Olivaolajas Póréhagyma-Zeytinyağlı Pırasa

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Anita
PARADICSOMOS HALKONZERV HAZILAG
PARADICSOMOS HALKONZERV HAZILAG

A halat keresztbe vagva vastagabbra szeleteltem A hagymat,fokhagymat is felszeleteltem Egy vastagfalu inox edenybe olajat ontottem kb. 4 evokanalnyit Beletettem a felszeletelt h...

Elkészítési idő: 5 ora
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Andrea
Tejszínes-gombás csirkemell
Tejszínes-gombás csirkemell

A csirkemellet felszeleteljük. A szeleteket mindkét oldalukon sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon kérget sütünk nekik, majd félretesszük a húst. Ugyanabban a serpenyőben megdinszteljü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Illes Eisbergsalat unter warmer Champignonhaube
Illes Eisbergsalat unter warmer Champignonhaube

1/2 kleinen feiner Eisbergsalat in feine Streifen schneiden. Auf den Tellern anordnen. Warme Haube: 1-2 TL Öl mit etwas Mineralwasser mit einer klein geschnittenen Zwiebel und...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Gombás-tejszínes-mustáros csirkecsíkok
Gombás-tejszínes-mustáros csirkecsíkok

A megtisztított, csíkokra vágott húst serpenyőben, felforrósított olajon fehéredésig pirítjuk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott gombát. Ízesítjük sóval, borssal, és addig pároljuk, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk