100 g cukrot, 30 g kakaót, negyed csomag vaníliás cukrot, 75 g vajat, 65 g tejszínt és egy rúd puhított csokoládét
100 g cukrot, 30 g kakaót, negyed csomag vaníliás cukrot, 75 g vajat, 65 g tejszínt és egy rúd puhított csokoládét állandóan kavargatva felfőzünk, majd kihűtünk.
*http://ketkes.com/csodas-dedikremek-malna-vagy-eperkrem-parizsi-krem-pischinger-krem/
**https://hu.pinterest.com/ketkescomlegend/
***https://hu.pinterest.com/ketkescomlegend/dédikéink-receptjei/
****https://hu.pinterest.com/source/ketkes.com/
A csirkemájat megsütöttem, majd apró db-okra vágtam, végül villával szétnyomkodtam és összekevertem linessa light sajtkrémmel. Én nem hiányoltam belőle fűszereket, így csak picit m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű---A bögre 2,5 dl méretű. A tojásokat elválasztjuk. A sárgájákat a cukorral, vaníliás cukorral, a sóval jól kikavarjuk. --Hozzáadjuk a lisztet, majd a tejet fokozatosan adagolva...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűArankát feloldjuk a tejszínben, a zselatint a vízben, majd a zselatint az angolkrémhez keverjük, majd megy bele a tejszín és a dió
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst sózzuk, borsozzuk, kevés vajon mindkét oldalát pirosra sütjük, félretesszük. A visszamaradt zsiradékon megsütjük az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a szele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű