100 g cukrot, 30 g kakaót, negyed csomag vaníliás cukrot, 75 g vajat, 65 g tejszínt és egy rúd puhított csokoládét
100 g cukrot, 30 g kakaót, negyed csomag vaníliás cukrot, 75 g vajat, 65 g tejszínt és egy rúd puhított csokoládét állandóan kavargatva felfőzünk, majd kihűtünk.
A joghurtot habverővel jól felverjük, hozzáadjuk a cukrot, 2 citrom kifacsart levét, 1 citrom lereszelt héját. Jól elkeverjük, műanyag dobozba tesszük, és lefagyasztjuk a mélyhűtő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKét szelet kolozsvári szalonnát (bacon) apró kockára vágok, kevés zsiradékon kisütöm, egy evőkanálnyi mennyiségű aprított vöröshagymát dobok rá, két fej gombát apróra darabolva, jó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit megpucoljuk, felkockázzuk, a hagymákat felaprítjuk, a kolbászt karikára vágjuk. Egy lábasban zsírral üvegesre pároljuk a hagymát, majd a lángot alacsony fokozatra vess...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűAz almákat víz és cukor nélkül pépesítjük,préseljük. Ne érintkezzen vassal, vagy acél edénnyel.A borászati szaküzletekben vehetünk speciális sörélesztőt ,5 liter musthoz érdemes 1...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz