Családireceptkönyv.hu

Párizsi krém


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


100 g cukrot, 30 g kakaót, negyed csomag vaníliás cukrot, 75 g vajat, 65 g tejszínt és egy rúd puhított csokoládét

Elkészítés:


100 g cukrot, 30 g kakaót, negyed csomag vaníliás cukrot, 75 g vajat, 65 g tejszínt és egy rúd puhított csokoládét állandóan kavargatva felfőzünk, majd kihűtünk.

Trükkök, tippek, praktikák:


Párizsi krém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Házi zsír
Házi zsír

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Éva
Házi sajt 2
Házi sajt 2

Két kilogramm túrót egy edénybe teszünk és felöntjük 1 liter tejjel, alaposan összekeverjük és felforraljuk. Miután felforrt, tésztaszűrőn leszűrjük. A savót nem kell kiöntenünk, m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Kecsketejből (Banadics Anikó VUK)
Kecsketejből (Banadics Anikó VUK)

Joghurt készítése: Forralt és visszahűtött tejből készítem. Segítségemre van egy Lidl-ben vásárolt joghurtkészítő gép. Nem került háromezer forintnál többe, és nagyon hasznos kis...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Grízgaluska
Grízgaluska

1 nagy tojást 1 mk sóval jól felverünk, hozzá keverünk 4 csapott ek cassava darát és 1 ek kókuszzsírt. 15 percig pihentetjük, enyhén sós bő vízben kb 20-25 perc alatt kifőzzük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk