Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Beledobós savanyúság


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 3 l víz
- 2,5 dl 20%-os ecet
- 20 dkg cukor
- 8 dkg só
- 2 kávéskanál borkénpor
- 2 kávéskanál nátrium benzonát
- torma
- 1 csomag mustármag
- ½ csomag egész bors
- 1 csomag koriander
- babérlevél

Beledobós savanyúság

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csalamádé (amit nem lehet elrontani)
Csalamádé (amit nem lehet elrontani)

Ez a recept 5 literes üveghez van, persze el lehet osztani kissebb üvegekbe is! Felaprítjuk a káposztát, a hagymákat, a paprikát, a zöldparadicsomot és az uborkát, alaposan összek...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Savanyúsághoz alaplé
Savanyúsághoz alaplé

Vizet fel kell forralni, hozzávalókat belekeverni. Vigyázat a sz.bikarbóna felpezseg !

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Marinírozott pritaminpaprika
Marinírozott pritaminpaprika

Elkészítés: 1. Másfél liter vizet felforralunk 2 ek. sóval, az ecettel, a cukorral, a fokhagymával, hozzáadjuk a borsot, a babérlevelet és az olajat. A paprikát apránként a léhez...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Csalamádé I.
Csalamádé I.

A zöldségeket alaposan meg mossuk . A megtisztított zöldségeket vékonyan felszeleteljük. Az uborkát nem kell megpucolni, csak egyszerűen uborka szeletelőn le kell gyalulni. Ha igaz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk