menu

Családireceptkönyv.hu

Beledobós savanyúság


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 3 l víz
- 2,5 dl 20%-os ecet
- 20 dkg cukor
- 8 dkg só
- 2 kávéskanál borkénpor
- 2 kávéskanál nátrium benzonát
- torma
- 1 csomag mustármag
- ½ csomag egész bors
- 1 csomag koriander
- babérlevél

Beledobós savanyúság

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
PAPRIKALEKVÁR
PAPRIKALEKVÁR

A paprikát kimagozzuk, ledaráljuk. lábasba öntjük a többi hozzávalókkal, és addig kell főzni, még lekvár sűrűségű nem lesz. üvegbe töltjük, és száraz dunsztba rakjuk. Húsok mell...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Különleges savanyúság lé
Különleges savanyúság lé

A megmosott zöldségeket befőttesüvegbe tesszük, majd annyi forró vizet öntünk rájuk, ami ellepi, takarjuk le és hagyjuk kihűlni. Amikor kihűlt öntsük le a vizet róla egy edénybe, m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Jolánka
Gogosari la otet, fara fierbere
Gogosari la otet, fara fierbere

Spalam gogosarii, le scoatem cotoarele si ii taiem fasii.Punem gogosarii intr-un vas si adaugam zaharul, otetul, sarea si boabele de piper. Nu le fierbem ca la reteta clasica, se a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Laskagomba eltevése
Laskagomba eltevése

Laska gomba. Pucoltam, szeleteltem, abároltam, leszürtem, többször átmostam, üvegbe raktam. Feltöltöttem vizzel, pici só. Dunsztoltam 20percig.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk