- 3 l víz
- 2,5 dl 20%-os ecet
- 20 dkg cukor
- 8 dkg só
- 2 kávéskanál borkénpor
- 2 kávéskanál nátrium benzonát
- torma
- 1 csomag mustármag
- ½ csomag egész bors
- 1 csomag koriander
- babérlevél
Ez a recept 5 literes üveghez van, persze el lehet osztani kissebb üvegekbe is! Felaprítjuk a káposztát, a hagymákat, a paprikát, a zöldparadicsomot és az uborkát, alaposan összek...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVizet fel kell forralni, hozzávalókat belekeverni. Vigyázat a sz.bikarbóna felpezseg !
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: 1. Másfél liter vizet felforralunk 2 ek. sóval, az ecettel, a cukorral, a fokhagymával, hozzáadjuk a borsot, a babérlevelet és az olajat. A paprikát apránként a léhez...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA zöldségeket alaposan meg mossuk . A megtisztított zöldségeket vékonyan felszeleteljük. Az uborkát nem kell megpucolni, csak egyszerűen uborka szeletelőn le kell gyalulni. Ha igaz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű