Tészta:
- 50 dkg liszt
- 15 dkg cukor
- 5 dkg vaj
- 3 evőkanál méz
- 5 evőkanál tej
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 1 db tojás
Krém:
- 0,5 l tej
- 12 dkg liszt
- 20 dkg cukor
- 20 dkg margarin
A krémet elfelezzük. Az egyik felébe 1 csomag vaníliás cukor, a másik felébe 3 dkg kakaópor teszünk.
A tetejére 10 dkg csoki.
Az almát meghámozzuk, és kis kockákra vágjuk, kevés vízzel, a fahéjjal és a kétféle cukorral 5 percig főzzük, néha megkeverjük. A leszűrt almát a vaníliapudinggal, a tejjel...
Elkészítési idő:Egy őzgerincformát, frissentartó fóliával kibélelünk. A gesztenyét, a vajat, az aromát villával összetörjük, majd elektromos keverőgéppel egyneművé keverjük. Kanál segítségével,...
Elkészítési idő:A tojásokat ketté választjuk. A fehérjéket a hideg vízzel jól felverjük, apránként adjuk hozzá a cukrokat s közben kemény habbá verjük. A lisztet a kakaóporral és a sütőporral össz...
Elkészítési idő: