Tészta:
- 6 db tojás
- 4 evőkanál liszt
- 15 dkg porcukor
- 1 csomag sütőpor
- 2 evőkanál kakaó
- 1 dl olaj
Töltelék:
- ¼ kg ráma
- ¼ kg ? túró
- 20 dkg porcukor
- 2 csomag vaníliás cukor
Teteje:
- 7 dl Miranda ital
- 15 dkg cukor
- 2 csomag vaníliás puding
A tészta hozzávalóit alaposan eldolgozzuk, majd egy zsiradékkal kikent és liszttel beszórt, kb. 38x25 cm-es tepsibe öntjük és aranyszínűre sütjük (180 fokon). Az almákat nagy lyuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA 6 tojás sárgáját a cukorral és a vajjal habosra keverjük.A túrót krumplinyomón át kell törni, belekeverni a pudingporokat, a mazsolát,a reszelt citrom héját, kevés citromlevet....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA piskótához az egész tojásokat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk az olajat, a kefirt, a sütőporral és a szódabikarbónával összevegyített lisztet, végül pedig a barackbefőtt...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA tészta elkészítése: A hozzávalókból piskótatésztát készítünk, közepes méretű tepsibe öntjük, és sütőben megsütjük. A krém elkészítése: A pudingporból félreteszünk 2 teáskaná...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű