- 1/2 kg burgonya
- 12-15 dkg liszt
- 1 db tojás
- 1 kávéskanál só
- 3 dkg zsír
- 10 dkg zsemlemorzsa
Tejbegríz Először is összekészítünk mindent, hogy kéznél legyenek, amik kellenek az elkészítéséhez. Ezután jöhet a főzés: A tojásokat első lépésként szétválasztjuk, a sárgáját kik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit hólyagosra összedolgozzuk, fél órát pihentetjük. A töltelékhez lábosban 4-5 ek vizet forralunk 2-3 percig a cukorral, keverés nélkül. Elkezdjük felverni a fe...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA piskótát megsütjük, Én kb kettébe vágom, mert elég csak a fele, hogy legyen hely a moussenak meg a zselének. Egy zsúrtorta is kijön még ebből a receptből, ahhoz fel lehet használ...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAdagokat nem írok, mert az annak függvénye, mennyit szeretnénk készíteni. Először az eperszemeket kiválogattam. A nagyjából egyforma szemeket meghagytam díszítésnek. Alaposan fol...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű