500 g túrókrém
2 db nagy citrom reszelt héja
100 g porcukor
40 g vaníliás pudingport
4 dl tej
40 g vaníliás cukor
250 g vaj
100 g porcukor
A tej egy részét, pontosan 300 ml tegyünk fel forrni. A pudingport keverjük ki a maradék 100 ml tejjel. Ha felforrt a tej, adjuk hozzá és keverjük, amíg be nem sűrűsödik. Nagyon sűrű lesz. :-) Tegyük félre hűlni. A túrót tegyük át egy nagyobb edénybe, adjuk hozzá a 100 g porcukrot és a citromok reszelt héját. Keverjük át.
Ha kihűlt a pudingunk, akkor a túrókrémet és a pudingot keverjük össze. ÉS KÖTELEZŐ KÓSTOLNI! Már itt nagyon őrülten finom íze van. :-) A vajat habosítsuk ki a 100 g porcukorral, és adjuk hozzá a pudingos túrókrémet. Keverjük át és kész is. Nagyon finom, nem vajas ízű és eszméletlen jó állaga van.
pudingos túrókrémet. Keverjük át és kész is. Nagyon finom, nem vajas ízű és eszméletlen jó állaga van.
A pisztáciát tisztíts meg és 160 fokos légkeveréses sütőben pirítsd meg enyhén kb. 10 perc alatt. Szedd ki és várd meg, hogy kissé kihűljön. Az összes alapanyagokat botmixerrel va...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElső lépésként feloldjuk az instant kávét forró vízben, majd átöntjük egy tálba, hogy könnyebben kihűljön és adunk hozzá a receptben szereplő cukormennyiségből két evőkanálnyit. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyük az áfonyát, a kristálycukrot, és a vaníliás cukrot egy tányérba, majd tegyük be a mikroba, és a legmagasabb fokozaton 2-3 percig melegítsük fel. Ezután vegyük ki és óvatosan...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA kekszet daráljuk le, és keverjük el az olvasztott vajjal (meg a kakóporral, ha nem kakaós kekszet használunk). Nyomkodjuk a keveréket sütőpapírral ellátott 26 cm átmérőjű kapcsos...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű