- 1 nagy érett banán
- 250 ml tej
- 1 tojás
- 60g olvasztott margarin
- 180g liszt
- 2 teáskanál sütőpor
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
- 120g cukor
- 120g tört étcsokoládé
Pürésítsd a banánt egy edényben, majd add hozzá a tejet, tojást, valamint az olvasztott margarint, s alaposan keverd össze.
A lisztet szitáld a banános masszához, majd add hozzá a többi hozzávalót is, s gyengéden keverd össze.
A tésztát kanalazd a formák 3/4-éig, majd süsd 190C-on 20 percig vagy tűpróbáig.
Az alma csutkáját kiszúróval eltávolítjuk, citromos, cukros vízben félpuhára főzzük. Jénai tálba tesszük az almákat, közepüket megtöltjük dióval elkevert málnaízzel, majd bevonjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almákat meghámozzuk, kicsire felkockázzuk, a cukorral, fahéjjal és a citromhéjjal együtt feltesszük főni kb. 10 percig, majd kihűtjük. A leveles tésztát kiolvasztjuk, k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA nutellát összekeverjük a tojással majd hozzákeverjük a lisztet. Golyókat formálunk belőle olajos kézzel. Minden golyó közepébe egy lyukacskát nyomunk.a mutatóujjunkkal. 10 per...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA formát sütőpapírral béleljük ki .A kekszet daráljuk le a diót törjük durvára,majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot keverjük össze .A vajat olvasszuk meg majd adjuk a kekszhez majd k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű