menu

Családireceptkönyv.hu

Felhősüti


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 3 tojás
- 13 dkg Fehér csokoládé
- 13 dkg krémsajt

Elkészítés:


Olvaszd fel a csokoládét vízfürdőben vagy mikrohullámú sütőben.
Ezután add hozzá a krémsajtot és addig keverd, amíg egyenletes állagú lesz.
Válaszd szét a tojásokat, és a sárgáját keverd hozzá.
Most verd fel a tojásfehérjét, és add hozzá az elkészített masszához. Ettől lesz extra puha.
Rakd sorba a bögréket, és tegyél minden bögrébe sütőpapírt(ahogy a videón látszik), majd töltsd bele a sajttorta tésztát.
Helyezd a bögréket egy sütőtálcára, és önts körülbelül 1 csésze (200 ml) vizet a tálcára.
Süsd 30 percen át 160 fokon, előmelegített sütőben.
Kapcsold ki a sütőt, és hagyd a süteményt továbbra is a sütőben további 15 percig.
Végül hagyd a süteményt kihűlni, majd óvatosan távolítsd el a bögrét.

Trükkök, tippek, praktikák:


Nem nagyon fogyasztható így magában, gyümölcszselével, vagy csokiöntettel valószínűleg finomabb.

Felhősüti

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
GYÜMÖLCSTORTA ALAP *
GYÜMÖLCSTORTA ALAP *

A margarint a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a többi hozzávalókat. Gyyümölcstorta formában 160 fokon megsütjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hagyományos Rákóczi-túrós kuglóf
Hagyományos Rákóczi-túrós kuglóf

A puha vajat/margarint robotgéppel habosra keverjük a porcukorral, majd egyesével belekeverjük az egész tojásokat, végül hozzáadjuk a túrót, illetve a sütőporral és citromhéjjal el...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Zserbó
Zserbó

Elkészítés A lisztet és a porcukrot egy tálba öntjük, összekeverjük és alaposan elmorzsoljuk benne a zsírt. Ettől lesz a tészta jó porhanyós. Ha nem morzsoljuk jól el zsírt a li...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Olasz vajkrém
Olasz vajkrém

Elkészítés: 1. Öntsünk 100ml vizet egy edénybe és adjunk hozzá 250g cukrot. Oldjuk fel a cukrot a vízben majd melegítsük 118-120C fokosra. 2. Verjük kemény habbá a fehérjét é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk