1 közepes db cukkini
2 közepes db paprika
2 közepes db paradicsom
1 közepes db vöröshagyma
40 dkg csirkemáj
1 teáskanál fűszerpaprika
4 ek napraforgó olaj
A májat megtisztítjuk, és kb 2 cm-es darabokra vágjuk. A zöldségeket szintén ekkorára, a vöröshagymát pedig apróra.
Egy nagyobb serpenyőben olajon megfonnyasztjuk a vöröshagymát, rátesszük a májat, és "fehéredésig" pirítjuk.
Megszórjuk pirospaprikával, sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a zöldségeket is (egyszerre).
Elkeverjük, majd lefedve kb 15 percig takarékon összerotyogtatjuk. Ne főjenek szét a zöldségek, amint megpuhult a cukkini, addigra a májnak is jónak kell lennie.
1. Pohanku nebo pohankovou lámanku uvaříme v mírně osolené vodě, vodu slijeme a pohanku necháme okapat 2. Ochutíme podle vlastní chuti, worchestrem, kečupem a hořčicí, okořeníme d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA marha alaplét feltesszük forrni és beleöntjük a zöldbabot. Forrástól számított 3 percig főzzük, majd leszűrjük, de a levet meghagyjuk. A húsokat ledaráljuk. A rizst egy kanál...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA burgonyát sós vízben megfőzzük, ha megfőtt hagyjuk hűlni, majd apró darabokra vágjuk. A lisztet összegyúrjuk 10 dkg margarinnal, 1 tojással, sóval és egy kevés vízzel. Körülbelül...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyűr Elkészítés A vajat tegyük bele egy kis bögrébe, majd mehet tíz másodpercig a mikróba, hogy felolvadjon, kicsit kenjük be a bögre falát is. Verjük fel a tojást, majd tegyük bele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű