Családireceptkönyv.hu

Intelligens krémes


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


20 dkg cukor,
15 dkg margarin
3 vaníliás cukor,
9 tojás,
1 liter tej
9 kanál liszt.

Elkészítés:


A cukrokat, a margarinnal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a 9 tojás sárgáját, a lisztet, a tejet végül a habbá vert tojások fehérjét. Forró sütőben 10 percig magas hőfokon sütjük utána közepes hőmérsékleten kb. 40 percig.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Somlói kocka
Somlói kocka

A piskótához a tojásokat a cukorral habosra keverjük a konyhai robotgép habverőjével, nem szükséges külön keverni a fehérjét. (Akinek ez nincs, az külön-külön verje fel a fele cuko...

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Túrós Sajtos pogácsa
Túrós Sajtos pogácsa

A túrót egy tálba öntjük és jól áttörjük (erre a krumpli törőt használtam), hozzáadjuk a sót, a lisztet, a szobahőmérsékletű margarint, a tojás sárgáját és belereszeljük a sajt 2/3...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Kalapos fánk (Matyi Éva)
Kalapos fánk (Matyi Éva)

A turot osszetorjuk egy talban egy fakanal segitsegevel, majd hozzaadjuk a cukrot, tojast ,szodabikarbonat ,vanilias cukrot es alaposan elkeverjuk. Miutan sima masszat kaptunk, las...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Domonkos
Angol krémdesszert
Angol krémdesszert

A vaníliakrémhez a tojássárgáját nagyobb méretű tálban habosra keverjük a cukorral, a keményítővel, a vaníliával és 1 dl tejjel. A maradék tejet és a tejszínt felforraljuk, majd fo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk