15 dkg cukor 2 evőkanál méz, 2 evőkanál tej, 3 evőkanál margarin, 1egész
tojás 1 kávéskanál szódabikarbóna, az egészet tálban keverés mellett
Krém.
5 dl tej, 5 evőkanál grízt jó sűrűre főzzük, majd ha kihűlt 18 dkg
vajjal, és 18 dkg porcukorral habosra keverjük. (Én tettem még bele citrom levét, és reszelt héját is.)
összemelegítjük, a tűzről levéve 40 dkg lisztet keverünk hozzá.
4 részre osztjuk, a lapokat külön sütjük.
A kihűlt lapokat a krémmel megtöltjük. Középre barack lekvár, tetejére csoki máz kerül.
A tészta hozzávalóit alaposan összekeverni és sütőpapírral kibélelt tepsiben megsütni. Ha a tészta kihűlt a sütőpapírt eltávolítani és tészta- meggylekvár-csokikrém rétegeket lera...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. maka, cukora, praška, sol, jajca, olje i jogurt dobro zmešati 2. filom namazati 3 korice tiesta (vlečeno ili nekvalitetno lisnato), vsaku posebno, se razme, tak da se dobij...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meggyet megmossuk, kimagozzuk. Kevés vízzel és ízlés szerinti cukorral feltesszük főni. Amikor szinte puha, hozzáadjuk a kevés vízzel feloldott pudingport. Hozzáadjuk a fahéjat...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA tejfölt, cukrot,vaníliás cukrot, az 1 citrom reszelt héját, és levét, jól összekeverjük. Majd a tejszínt kemény habbá verjük, és a tejfölös masszával kézi habverővel bele forgatj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű