Tészta:
45 dkg liszt,
37 dkg vaj (ráma)
, 2 evőkanál 10 %-os ecet,
3 dl tejföl (egy kis dobozos is elegendő)
Hűtőben 1 éjszakát pihentetni, másnap vékonyra nyújtani és 4 lapba sütni
Krém
: 4 csomag vanília puding,
1 liter tej,
2 dl víz, ezt tejfölszerűre főzni,
15 dkg cukrot melegen belekeverni
1 rámát 10 dkg porcukorral kikavarni és hozzátenni a langyos pudinghoz. A krémet a lapok közé tenni, a legfelső lapot porcukorral megszórni.
A krémhez 5 dl tejben megfőzzük a pudingport. Amikor a puding kihűlt, hozzáadjuk a margarint és a porcukrot, kikeverjük, végül hozzá keverjük a cappucino port.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDiétás hólabda tésztájának elkészítése: A hólabda tésztájához a tojásokat kettéválasztjuk. A tojások sárgáját kikeverjük a natúr joghurttal (nem kell habbá verni). A tojásfehé...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítés : A kihűlt piskótára kenjük a kókuszos,tejszínhabbal,vajjal lazított krém nagy részét. A piskóta egyik végébe tesszük a rúdba sodort kekszmasszát és így tekerjük fel....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűGyúrjuk össze és hagyjuk pihenni,míg a barna tészta dermed Krém : 6 dl tejben 2 cs vaníliás pudingot megfőzünk a szokásos módon. Mikor kihűlt keverjünk hozzá 25 dkg Rámát,2 cs v...
Elkészítési idő: Másfél óra Nehézség: Könnyű