fél kiló reszelt alma, 10 dkg kristály cukor, 3-4, kiskanál fahéj.
Tésztához. fél kiló liszt, pici só, 1 Rámamargarin ,10 dkg porcukor, 1 sütőpor pici tej.3 tojás sárga
Tészta elkészítéséhez: egy tálba bele tesszük a lisztet, pici sót, 1 Rámát,
10 dkg porcukrot,3 tojássárgáját, sütőport.Összedolgozzuk ,ha nem áll össze pici tejjel lehet hígitani.
Utánna lisztezett deszkán tovább gyurjuk és ketté vágjuk mindegyiket nyujtjuk az első lapot tepsibe tesszük erre rá az azmás tölteléket és a végén a másik lapot. a tészta tetjét megkenjük tojáás fehérjével és villával megyszurkáljuk ,hogy ne repedjen meg.!! előmelegitett sütöbe fél órát sütjük. porcukkorral megszorjuk.
A piskótából levágunk egy akkora csíkot, amekkora pontosan az őzgerincforma tetejére illik; a többit pedig akkorára szabjuk, amekkorával a formát kibélelhetjük. A gesztenyemasszábó...
Elkészítési idő:3 tojás sárgáját kikevertem 3 evőkanál cukorral. Majd felvertem a 3 tojás habját pici sóval. Hozzáadtam a tojássárgákhoz, 3 kanál lisztet, fél csomag sütőport és a tojások habját....
Elkészítési idő: 1 óraA tejszínt feltesszük melegedni, majd beletesszük az étcsokoládét, valamint a cukrot. Addig főzzük, míg a csokoládé és a cukor teljesen el nem olvad. Ha kihűlt, akkor egy éjszaká...
Elkészítési idő: