menu

Családireceptkönyv.hu

Alufóliában sült cékla


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:




8 kis db cékla
2 ek olívaolaj
1 teáskanál balzsamecet
só ízlés szerint
frissen őrölt fekete bors ízlés szerint

Elkészítés:




A céklát meghámozzuk és félbevágjuk, ha csak nagyobbakat sikerül beszereznünk, akkor darabokra vágjuk.
Meglocsoljuk olívaolajjal és pár korty balzsamecettel. Sózzuk, borsozzuk, és alufóliába csomagolva sütőben sütjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Kitűnő köret sültek mellé

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Dinsztelt káposzta
Dinsztelt káposzta

1. A besózott káposzta 1 órát áll, utána kinyomkodjuk. 2. A zsírba odatesszük párolódni úgy, hogy hozzáadjuk a hozzávalókat.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Nokedli
Nokedli

Egy tálba mérd ki a lisztet, add hozzá a tojást, az olajat (vagy olvasztott zsírt) és a sót. Keverd össze a tésztát, és öntsd hozzá a vizet. A víz mennyisége függ a liszt nedvessé...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Rita
Krumpli köret FOTÓCSERE
Krumpli köret FOTÓCSERE

A krumplikat, gombát és a répát megpucoljuk, megmossuk a cukkinit. A zöldségeket nagyobb kockákra vágjuk, beletesszük a tepsibe, meglocsoljuk olívaolajjal, és a fűszerekke...

Elkészítési idő: 1 óra 30 perc
Nehézség: Nehéz
share
Írta: Sarolta
Fokhagymás burgonya
Fokhagymás burgonya

A megtisztított burgonyát sós vízben megfőzzük, egy szűrőben leszűrjük és hagyjuk hűlni. A nagyobb darabokat ketté vágjuk. A lisztet összekeverjük pirospaprikával és ebben megfo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk