2 vollreife Bananen,
1-2 TL Zitronensaft,
250 g Magerquark (10 % Fett),
3 EL Ahornsirup,
125 ml Milch (1,5 % Fett),
4 EL Puff -Amaranth
Schritt 1
Die Bananen schälen. 4 Scheiben zur Dekoration abschneiden und beiseitelegen. Zitronensaft zum übrigen Fruchtfleisch geben und alles in einer Schüssel mit einer Gabel zu Mus zerdrücken. Quark und Ahornsirup dazugeben und alles glatt rühren.
Schritt 2
Unter Rühren nach und nach Milch zugießen, bis die gewünschte cremige Konsistenz erreicht ist.
Schritt 3
Unmittelbar vor dem Servieren drei Viertel des Puff-Amaranth untermischen. In zwei Schälchen geben, mit den Bananenscheiben und dem restlichen Amaranth garnieren und servieren.
A lisztet egy tálba tesszük, hozzáadjuk a zsírt és a puha margarint, majd kézzel jól összemorzsoljuk. Ezután beleszórjuk a kristálycukrot, a vaníliás cukrot, a sütőport, beleres...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet a kakaóport és a cukrot felfőzzük. A pudingokat kevés vízzel elkeverjük, majd együtt felfőzzük a cukros kakaós főzettel. Ízlés szerint tehetünk bele rumot. Darabolt piskó...
Elkészítési idő: gyors Nehézség: KönnyűA kiflit karikázzuk fel (én a karikákat még elfeleztem). A tejet tegyük fel melegedni, vigyázzunk, hogy ne forrjon fel! A tejhez tegyük a reszelt citromhéjat. A mákot keverjük össz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet beleöntjük egy kis lábasba, hozzáadjuk a Rama margarint, kakaót és összeforraljuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a lisztet, szódabikarbónát és a cukrot, majd jól összekeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű